mandag 1. juni 2009

Øygardsgrend

ØygardsgrendØygardsgrend er ei lita men særdeles levedyktig og oppegående grend som ligger i sørenden av Tunhovdfjorden.
Naturen her kan nok sikkert beskrives i mange ordrike og positive vendinger, men jeg synes vel egentlig at du heller skulle ta deg en tur selv og sørge for å få en minnerik opplevelse av hva dette stedet kan bidra med av rolig rekreasjon og friluftsopplevelser.

Mulighetene for at du kommer til og like deg så bra at du vurderer å finne deg ditt eget lille fri sted her oppe er nok ganske stor vil jeg tro. Da har du nå en gylden mulighet til å finne din egen lille "boble" her oppe hvor du har rikelig tilgang på skog og vidde og vann, til alle årstider.

Tunhovfjorden Camping er under utbygging her hos oss i Øygardsgrend og vil etterhvert bli et moderne anlegg for campingvogner og bobiler og etterhvert også ei lita hyttegrend. På området har du Øygardsgrend dagligvare, som uten tvil allerede under oppbyggingen har blitt et bygg som legges merke til. Dette vil også være et service anlegg for Tunhovdfjorden Camping, med toaletter, dusjer og vaskemaskiner. Her vil det også være lokaler som huser en kaferteria og som også har elegante og trivelige lokaler for tilstelninger som jubileer, konfirmasjoner og lignende.

Som sagt er vi for øyeblikket under utbygning, men vi har kommet såpass godt i gang at vi har planer om å få ferdig en liten del av dette anlegget allerde i sommer, for de som har lyst til å være tidlig ute å dermed få muligheten for førstevalg av plassering når hovedanlegget står ferdig.

Kunne dette være det du har vært på leting etter ?
Vel, nå ligger mulighetene her, så hvorfor ikke ta en tur. Du er hjertelig velkommen !


Litt av utsikten fra oppstillingsplassen

Alle årstidene har sin egen evne til å sjarmere, og en stille solvarm fjord spesiellt, men så er da høsten et eventyr av fargerike opplevelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar